Total Business Grup este o companie privata, cu o experienta in distributia de materiale si echipament pneumatice, hidraulice si electrice pentru automatizari casnice si industriale, cat si lubrifianti pentru sectorul auto si industrial.

Compania vine in intampinarea cerintelor pietei romanesti reprezentata atat de consumatori industriali cat si poate fi considerat un furnizor complet pentru un client ce poate achiziĊ£iona toata gama de materiale industriale, de la echipamente de iluminat pana la lubrifianti speciali.

Particularitatile si specificul pietei din Romania au dus la elaborarea unei strategii care urmareste crearea unei relatii de parteneriat si oferirea unui suport tehnic si logistic clientilor, astfel incat acestia sa beneficieze in cel mai scurt timp de produsele necesare in urma specificatiilor solicitate sau a recomandarilor noastre.

Total Business Grup cea mai buna solutie atat din punct de vedere al calitatii cat si al pretului. Preturi competitive, promptitudine, seriozitate, aprovizionare ritmica, siguranta calitatii, acestea sunt valorile dupa care ne ghidam pentru a asigura un parteneriat reusit . Materialele oferite sunt in conformitate cu standardele romanesti si europene si reglementarile tehnice in vigoare, detin agremente si sunt avizate pentru folosirea in Romania de institutiile abilitate in acest sens.