Solutii IT pentru Afaceri

logo-plsql

 

 

Gestiune | Contabilitate | Micro-ERP

Platphorma SQL este un sistem puternic de contabilitate și gestiune a resurselor unei afaceri, dotat cu mecanisme informatice robuste. Programul aduce prin standardizare, module complexe specifice sistemelor ERP costisitoare, la prețuri permisibile pentru orice IMM. Pe lângă funcționalitățile specifice oricărui sistem financiar contabil (acte primare, urmărire clienți și furnizori, balanță contabilă, declarații contabile, etc…), Platphorma SQL se poate integra în mod nativ cu module specifice oricărei industrii: distribuție, producție, service auto și de utilaje, POS, confecții și fashion, magazin online, programe de turism, site responsive, sisteme de rezervări si programări online, CRM, etc…

Citeste mai mult …

 

logo_imm

 

 

 

Solutii ERP si CRM integrate pentru IMM-uri

ImmERP este un sistem informatic ce ofera instrumente de lucru performante in vederea gestionarii resurselor unei afaceri complexe.
Aceste afaceri presupun manipularea in conditii de integritate si securitate a unor volume mari de date.
Firmele carora le este adresat acest sistem opereaza cu mai multe gestiuni, cu nomenclatoare mari de articole si parteneri, cu o diversitate de politici de pret, cu o distributie geografica a vanzarilor si cu o gramada de probleme legate de gestionarea masinilor, agentilor, obiectelor de inventar de valoare etc.

Citeste mai mult …

logo-softone

 

 

Solutii si Servicii Enterprise pentru Afacerea Ta

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanti furnizori de soluții software ERP, CRM si aplicații web & mobile din Europa de Sud-Est.
Aplicatia SoftOne ofera solutii de gazduire a aplicatiilor de business atat pe serverul clientului, cat si in Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mica, medie, cat și organizațiilor mari.
SoftOne este lider de piață în segmentul Cloud ERP / SaaS, cu peste 2.000 de instalari în cloud, în timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 15.000 de companii in mai multe piețe internaționale.

Citeste mai mult …

 

banner75_bani-300x51

 

 

Gestiune Personal | Salarizare

Este un Sistem Integrat de Gestiune Personal Salarizare, creat cu scopul declarat de a usura activitatea oricarei societati comerciale, indiferent de numarul de salariati sau de forma de angajare a acestora.
Sistemul BANI este destinat gestiunii personalului si calculului salariilor.

Citeste mai mult …