Producatori

OKS

Marca OKS este sinonima cu produsele de mare eficienta pentru reducerea frecarii, uzurii si coroziunii. Produsele noastre se folosesc in toate domeniile tehnicii de fabricatie si intretinere, in care se depasesc limitele de performanta ale lubrifiantilor clasici. Peste 150 de produse va stau la dispozitie. Produsele elaborate de inginerii si tehnicienii de la OKS sunt fabricate sub cele mai stricte exigente de calitate, la München, unde se afla sediul general al societatii noastre. De aici are loc o distribuire „just-in-time“ in toata lumea, sustinuta de centrul modern de logistica aflat in apropiere, la Maisach. Succesul inregistrat de OKS de mai bine de 25 de ani este caracterizat in mod hotarator de inalta calitate si de fiabilitatea produselor noastre, precum si de punerea in aplicare a cerintelor clientilor prin solutii tehnice inovatoare.

Varybond

Masinile, vehiculele si utilajele de astazi sunt mai sofisticate si complexe ca niciodata. Este de inteles ca produsele utilizate pentru intretinere si service reprezinta tehnologiile de ultima ora in procesele respective. Logo-ul corporatiei ITW identifica un grup de intreprinderi cu o prezenta internationala si o competenta solida intr-o varietate de domenii. Experienta lor combinata are ca rezultat solutii de ultima generatie care raspund nevoilor specialistilor MRO in industrie si comert.

Kluber Lubrication

Solutiile tribologice inovative sunt pasiunea noastra. Prin contact si consultari personale, ajutam clientii nostri sa fie incununati de succes. Cu ajutorul unui concept tehnic ambitios, experimentat si a unei echipe competente, indeplinim conditiile actuale de crestere continua a exigentelor cerintelor de fabricatie prin crearea unor lubrifianti de inalta performanta. Portofoliul nostru de produse include toate tipurile de lubrifianti cum ar fii uleiuri, unsori, vaseline, paste, acoperiri aderente, ceruri si agenti de acoperire anticoroziva pentru OEM-uri si alti operatori si sunt disponibile in toata lumea. Multi din lubrifiantii nostrii sunt creati pentru aplicatii particulare in industrii specifice cum ar fii industria alimentara si farmaceutica cu o gama larga de lubrifianti H1 sau industria auto unde Kluber Lubrification este certificat cu ISO 16949 si ISO 14001.

Bachmann

Bachmann face conexiuni. Pentru a va asigura ca energia si datele sunt disponibile exact acolo unde aveti nevoie de ele. Pentru aplicatii industriale, comerciale si de uz casnic, in birouri si sali de instruire, la birouri si pe mese de conferinte. Facilitatea Bachmann si sistemele informatice sunt suficient de flexibile incat le puteti modifica in orice moment pentru a va satisface nevoile viitoare de gestionare a energiei sau a datelor. Si cu gama de componente electrice Bachmann, puteti fi siguri de satisfacerea cerintelor electrice si electronice mai neobisnuite ale clientilor dumneavoastra. Unul dintre obiectivele principale ale Bachmann este de a furniza produse inovatoare pentru a ajuta clientii nostri sa obtina succes pe termen lung. Din acest motiv, valorificam toate posibilitatile oferite de ingineria profesionala si managementul modern al proceselor pentru a dezvolta sistemele si produsele noastre standardizate si personalizate.

Courbi

S.C. Courbi SA a fost infiintata in anul 1975, cu sediul in Solomos,regiunea Corint, avand ca obiectiv principal: furnizarea de echipamente electrice la standarde ridicate menite sa satisfaca nevoile profesionistilor. Cu o valoroasa experienta, expertiza, produse potrivite si cu un mod inovator de a gandi, S.C. Courbi SA a castigat meritat pozitia de lider pe piata materialelor electrice din Grecia. Succesul continua si peste granite, din momentul in care S.C. Courbi SA este in proces de a se dezvolta intr-unul din cei mai competitivi jucatori din vastul Balcani si din regiunea Europei de Est.

Elematic Cabling Systems

Ca producator de cabluri si sisteme de fixare, Elematic functioneaza pe piata europeana inca din 1977, devenind o companie lider in domeniul electric. Cu scopul de a se concentra mai bine pe aceasta piata, cu o gama dedicata de produse, in 2006 a fost creata o noua unitate de afaceri numita “Elematic Cable Systems”. Capabil sa anticipeze tendintele pietei cu un spirit inovator si un serviciu orientat constant catre nevoile clientilor, Elematic Cable Systems a obtinut din ce in ce mai mult cote de piata pentru distribuitorii de electrice italieni si europeni. Elematic Cabling Systems propune instalatorilor electricieni printr-o retea de parteneri si distribuitori europeni o gama completa si competitiva de sisteme pentru legarea cablurilor, conectori de cablu, dispozitive de protectie pentru cabluri si unelte de fixare.

ELBA

Nascuta in orasul de pe malurile Begai, ELBA a trait si participat la toate etapele de dezvoltare a Timisoarei, timp de 9 decenii de activitate, ce inseamna tot atatia ani de dezvoltare. Cei aproape 90 de ani de experienta in domeniul iluminatului au facut din ELBA o marca de renume, o firma emblematica pentru industria romaneasca, o prezenţa de varf in domeniul iluminatului. Viziunea adoptata si modalitaţile de materializare ale acesteia arata ca ELBA este un mare producator care isi focalizeaza preocuparile si resursele in folosul clienţilor sai si a mediului inconjurator. Firma privata cu capital integral romanesc, cu un acţionariat orientat spre dezvoltarea durabila a afacerii, ELBA este cel mai solid exemplu de succes pentru privatizarile MEBO din Romania.

SMC

SMC Romania, furnizor de echipamente pneumatice, hidraulice si electrice pentru automatizari industriale. SMC Romania face parte din grupul SMC CORPORATION (Japonia), cel mai important producator si distribuitor mondial de echipamente pneumatice si electropneumatice pentru automatizari industriale, cu o cota de piata pentru aceste produse de peste 30% la nivel mondial si de 60% in Japonia. În Romania, SMC si-a inceput activitatea in anul 1996 prin infiintarea societatii SMC Romania S.r.l. si dezvoltarea rapida a unei retele proprii de distributie si asistenta tehnica. În prezent, SMC Romania are sediul central in Bucuresti, cu show-room, birouri si depozit, precum si spatii si dotari moderne pentru desfasurarea optima a activitatilor de comercializare, asistenta tehnica si training.

Eaton

Eaton Corporation este un grup industrial american cu operatiuni in zona de electrica, hidraulica si aerospatiala. In iunie 2013, grupul avea in jur de 2.300 de angajati in Romania prin intermediul a trei entitati care au sedii in Bucuresti, Baia Mare si Arad. Din acestia, in jur 2.000 de angajati lucrau pentru Eaton Electro Productie, companie care detine o fabrica la Baia Mare si in care se produc aparate electrotehnice precum intrerupatoare, contactoare, sigurante automate, cofete de distributie sau accesorii pentru cofete de distributie.

EUROSTAR

EUROSTAR paratrasnete cu tehnologie de emisie timpurie de streamer (E.S.E) Eurostar au fost produse în perioada 2008-2012 de EUROSTAR GROUP și Academia Bulgara de Științe Institutul de Geofizica.
In realizarea acestor paratrasnete a fost implementata o metoda inovatoare, complet noua – o creare a ionizarii de tintire in canelele fulgerului prin concentrarea campului magnetic focalizat. Acest camp magnetic focalizat, creat prin combinarea materialelor magnetice usoare procesate special si campul electromagnetic al fulgerului.
Paratrasnetele E.S.E Eurostar nu contin elemente active care pot refuza sa functioneze atunci cand fulgerul le-a afectat.
Ele pot prelua asupra lor un numar nelimitat de fulgere, facand ca durata lor de functionare sa fie nelimitata.
EUROSTAR paratrasnete au fost testate si dezvoltate intr-un laborator de inalta tensiune ICMET, Craiova, România, în conformitate cu cerintele standardului NFC 17-102.
Laboratorul de inalta tensiune ICMET detine un certificat pentru conformitatea normelor si standardelor europene. EUROSTAR paratrasnete sunt fabricate cu termen de garantie pentru operare de 15 ani.