Lubrifianții speciali de înaltă performanță de la OKS ajută la îmbunătățirea producției de produse din industria chimică. Acestea respectă, de asemenea, toate standardele naționale și internaționale și reduc impactul sistemelor tehnice asupra mediului pe o bază durabilă.

Lubrifianți speciali pentru o productivitate mai mare
Utilizarea lubrifianților optimi de specialitate în fabricile de producție chimică ajută la asigurarea unui randament ridicat în mod constant. OKS furnizează lubrifianți care reduc frecarea, reducând astfel uzura componentelor individuale. Acest lucru prelungește semnificativ durata de viață a componentelor lubrifiante individuale. Sistemele și componentele au nevoie doar de lubrifiere în timpul service-ului planificat. Costurile de funcționare sunt reduse și eficiența creste pentru întregul proces de producție.

OKS 100 Pulbere De MoS2 De Inalta Puritate
Pentru imbunatatirea propietatilor de alunecare ale elementelor de masini. Lubrifiant pentru rodare in combinatie cu lubrifiere cu uleiuri sau unsori. Impiedica frecarea si uzura. Procese dificile de remodelare in prelucrarea metalelor. Pentru lucrari cu material plastic, garnituri si etansari.

OKS 110 Pulbere De MoS2 Microfina
Lubrifiant pentru rodare in combinatie cu uleiuri sau unsori. Impiedica frecarea si uzura, inclusiv la presiuni inalte. Aderenta buna, chiar si pe suprafetele prelucrate fin. Pentru procesele dificile de remodelare. Pentru introducerea prin presare a rulmentilor.

OKS 30 Aditiv Mox-Active
Aditiv EP pentru uleiuri industriale. Imbunatateste lubrifierea pentru rodarea masinilor noi si reparate capital. Netezirea suprafetelor are ca efect diminuarea uzurii si solicitarii termice a lubrifiantului. Acest lucru permite prelungirea intervalelor de lubrifiere.

OKS 217 Pasta Pentru Temperaturi Inalte, De Inalta Puritate
Pentru lubrifierea la montaj a asamblarilor filetate din otel de inalta rezistenta, la temperaturi inalte in mediu agresiv. Raport optim intre cuplul de strangere a suruburilor si pretensionarea realizabila. Fara gripare si intepenirea cauzata de rugina. Nu reactioneaza cu metale. Utilizare in industria chimica.

OKS 220 Pasta Rapid Cu MoS2
Lubrifiere la montaj in procesele de imbinare prin presare. Lubrifiere pentru rodarea suprafetelor de alunecare solicitate puternic. Lubrifiant pentru procesele dificile de remodelare. Cu actiune imediata datorita proportiei inalte de MoS2, nu este necesara frictionarea pastei. Pasta montaj de inalta calitate

OKS 200 Pasta De Montaj Cu MoS2
Lubrifiere la montaj in procesele de imbinare prin presare.Lubrifiere pentru rodarea suprafetelor de alunecare solicitate puternic. Impiedica uzura, socurile de alunecare, griparea, deteriorarile de rodare sau formarea de coroziune in puncte. Lubrifiant pentru procesele dificie de remodelare. Cu aplicabilitate universala.

OKS 111 Spray Pulbere De MoS2, Microfina
Lubrifiant pentru rodare in combinatie cu uleiuri sau unsori. Impiedica frecarea si uzura, inclusiv la presiuni inalte. Aderenta buna, chiar si pe suprafetele prelucrate fin. Pentru procesele dificile de remodelare. Pentru introducerea prin presare a rulmentilor.

OKS 250 Pasta Alba Allround, Fara Metal
Pentru suruburile si suprafetele de alunecare supuse la presiuni puternice si temperaturi inalte. Raport optim intre cuplul de strangere al suruburilor si pretensionarea realizabila. Nu contine metal. Protectie foarte buna anti-coroziune. Pasta universala pentru temperaturi inalte. Pentru imbinari de otel aliat.

OKS 265 Pasta Pentru Mandrine
Pentru suprafetele de alunecare expuse la presiuni, vibratii si socuri puternice. Coeficient de frecare optim pentru forte de tensionare inalte. Rezistent la apa si agenti de lubrifiere-racire. Impiedica formarea de rugina la contact. Special pentru mandrinele de masini-unelte.

OKS 277 Pasta De Lubrifiere Pentru Presiuni Inalte Cu PTFE
Lubrifierea placilor de presiune si ghidaj supuse unor solicitari inalte. Lubrifierea garniturilor de armaturi din metal, plastic si ceramica. Intervale lungi de lubrifiere ulterioara. Buna compatibilitate cu plasticul si elastomerii. Aderenta puternica. Pasta de lubrifiere de exemplu pentru bratele telescopice ale macaralelor mobile.