Category Archives: Uncategorized

16Dec/14

Paratrasnet Eurostar

EUROSTAR paratrasnete cu tehnologie de emisie timpurie de streamer (E.S.E) Eurostar au fost produse în perioada 2008-2012 de EUROSTAR GROUP și Academia Bulgara de Științe Institutul de Geofizica.
In realizarea acestor paratrasnete a fost implementata o metoda inovatoare, complet noua – o creare a ionizarii de tintire in canelele fulgerului prin concentrarea campului magnetic focalizat. Acest camp magnetic focalizat, creat prin combinarea materialelor magnetice usoare procesate special si campul electromagnetic al fulgerului.
Paratrasnetele E.S.E Eurostar nu contin elemente active care pot refuza sa functioneze atunci cand fulgerul le-a afectat.
Ele pot prelua asupra lor un numar nelimitat de fulgere, facand ca durata lor de functionare sa fie nelimitata.
EUROSTAR paratrasnete au fost testate si dezvoltate intr-un laborator de inalta tensiune ICMET, Craiova, România, în conformitate cu cerintele standardului NFC 17-102.
Laboratorul de inalta tensiune ICMET detine un certificat pentru conformitatea normelor si standardelor europene.

EUROSTAR paratrasnete sunt fabricate cu termen de garantie pentru operare de 15 ani.

15Dec/14

Varibond

Today’s machinery, vehicles, and plant equipment are as sophisticated and complex as never before. It stands to reason that the products used for maintenance and service represent the state of the art in their respective technologies. The ITW corporate logo identifies a group of enterprises with international presence and solid competence in a variety of areas. Their combined expertise results in cutting-edge solutions meeting the needs of MRO specialists in industry and trade.

23Jul/14

Kluber

Klüber Lubrication
Solutiile tribologice inovative sunt pasiunea noastra. Prin contact si consultari personale, ajutam clientii nostri sa fie incununati de succes. Cu ajutorul unui concept tehnic ambitios, experimentat si a unei echipe competente, indeplinim conditiile actuale de crestere continua a exigentelor cerintelor de fabricatie prin crearea unor lubrifianti de inalta performanta.

Portofoliul nostru de produse include toate tipurile de lubrifianti cum ar fii uleiuri, unsori, vaseline, paste, acoperiri aderente, ceruri si agenti de acoperire anticoroziva pentru OEM-uri si alti operatori si sunt disponibile in toata lumea. Multi din lubrifiantii nostrii sunt creati pentru aplicatii particulare in industrii specifice cum ar fii industria alimentara si farmaceutica cu o gama larga de lubrifianti H1 sau industria auto unde Kluber Lubrification este certificat cu ISO 16949 si ISO 14001.

klueber foodindustry

10Jun/14

Bachmann

Bachmann makes connections. To ensure that power and data are available right where you need them. For industrial, commercial and home applications, in offices and training rooms, on desks and on conference tables. Bachmann facility and IT systems are flexible enough that you can modify them at any time to suit future power or data management needs. And with Bachmann’s up-to-the-minute range of electrical components you can be sure of satisfying even your customers’ more unusual electrical and electronics requirements.

One of Bachmann’s primary objectives is to deliver innovative products to help our customers achieve long-term success. For this reason we exploit all the possibilities offered by professional engineering and modern process management to develop our standardised and customised systems and products.

10Jun/14

Courbi

S.C. Courbi SA a fost înfiinţată in anul 1975, cu sediul în Solomos,regiunea Corint, având ca obiectiv principal: furnizarea de echipamente electrice la standarde ridicate menite să satisfacă nevoile profesioniştilor.

Cu o valoroasă experienţă, expertiză, produse potrivite şi cu un mod inovator de a gândi, S.C. Courbi SA a câştigat meritat poziţia de lider pe piata materialelor electrice din Grecia. Succesul continuă şi peste graniţe, din momentul în care S.C. Courbi SA este în proces de a se dezvolta într-unul din cei mai competitivi jucători din vastul Balcani şi din regiunea Europei de Est.

10Jun/14

Elematic

As a producer of wiring and fixing systems, Elematic has been operating in the European Market since 1977, becoming a leading Company in the Electrical field. With the aim of a better focus in this market, with a dedicated range of products, in 2006, a new business unit called “Elematic Cabling Systems was created. Able to anticipate the trends of the market with innovative spirit and a service constantly oriented to the needs of the customers, Elematic Cabling Systems has been increasingly achieving market share on Italian and European Electrical distributors.

Elematic Cabling Systems proposes to the electrical installers, through a network of European Partners and distributors, a complete and competitive range of cable ties, cable connectors, cable protection and cabling tools, fixing systems and hand-tools.

10Jun/14

Elba

Nascuta în oraşul de pe malurile Begai, ELBA a trait şi participat la toate etapele de dezvoltare a Timişoarei, timp de 9 decenii de activitate, ce înseamna tot atâtia ani de dezvoltare. Cei aproape 90 de ani de experienta în domeniul iluminatului au facut din ELBA o marca de renume, o firma emblematica pentru industria românească, o prezenţă de vârf în domeniul iluminatului.

Viziunea adoptată şi modalităţile de materializare ale acesteia arata ca ELBA este un mare producator care îşi focalizează preocupările şi resursele în folosul clienţilor săi şi a mediului înconjurător. Firmă privată cu capital integral românesc, cu un acţionariat orientat spre dezvoltarea durabilă a afacerii, ELBA este cel mai solid exemplu de succes pentru privatizările MEBO din România.

23May/14

OKS

Marca OKS este sinonimă cu produsele de mare eficienţă pentru reducerea frecării, uzurii și coroziunii. Produsele noastre se folosesc în toate domeniile tehnicii de fabricaţie și întreţinere, în care se depășesc limitele de performanţă ale lubrifianţilor clasici. Peste 150 de produse vă stau la dispoziţie.

Produsele elaborate de inginerii și tehnicienii de la OKS sunt fabricate sub cele mai stricte exigenţe de calitate, la München, unde se află sediul general al societăţii noastre. De aici are loc o distribuire „just-in-time“ în toată lumea, susţinută de centrul modern de logistică aflat în apropiere, la Maisach.

Succesul înregistrat de OKS de mai bine de 25 de ani este caracterizat în mod hotărâtor de înalta calitate și de fiabilitatea produselor noastre, precum și de punerea în aplicare a cerinţelor clienţilor prin soluţii tehnice inovatoare.

18May/14

Eaton

Eaton Corporation este un grup industrial american cu operațiuni în zona de electrică, hidraulică și aerospațială.

În iunie 2013, grupul avea în jur de 2.300 de angajați în România prin intermediul a trei entități care au sedii în București, Baia Mare și Arad.

Din aceștia, in jur 2.000 de angajati lucrau pentru Eaton Electro Producție, companie care deține o fabrică la Baia Mare și in care se produc aparate electrotehnice precum întrerupătoare, contactoare, siguranțe automate, cofete de distribuție sau accesorii pentru cofete de distribuție.

produse-eaton

17May/14

BTicino

BTICINO, o divizie a Grupului Legrand, este unul dintre cei mai importanti producatori din lume în domeniul de joasa tensiune de echipamente home-electrice de birou si spatii de productie, care sa integreze solutii pentru distributia de energie, comunicare (audio-video de sisteme de intrare usi ), precum si pentru controlul dispozitivelor de iluminare, sonorizare, climatice si de siguranta. BTICINO a avut succes profitand de particularitatea mediului antreprenorial Italian, combinand calitatea, flexibilitatea si experienta cu ideea de inovare si dezvoltarea durabila. Solutiile BTICINO se bazeaza astazi pe un sistem de „home & building automation”, unde fiecare componenta este conceputa pentru a asigura un nivel superior de compatibilitate cu cat mai multe dispozitive si sisteme, in scopul de a simplifica si de a face gestionare activitatii de zi cu zi flexibila si mai economica.

bticino-axolute